Klantenservice

Prepareerwinkel.nl biedt een breed scala aan producten aan welke handig dan wel noodzakelijk zijn bij het uitoefenen van het prepareren, het maken van kunstwerken, het bereiden van jachttrofeeën of anderzijds. Mocht u vragen hebben over een product, stel deze dan gerust door hiernaast een bericht in te voeren. Wij streven er naar u zo spoedig mogelijk, doch binnen enkele werkdagen een antwoord te geven.

Prepareerwinkel.nl heeft ook een fysieke winkel bij het opleidingsatelier in Schaarsbergen. Mocht u langs willen komen, neemt u dan s.v.p. even contact op om een afspraak te maken. Dat kan per email ([email protected]) of door tijdens openingstijden te bellen met +31-(0)6-20880395. Wanneer u de optie 'Afhalen' kiest bij het plaatsen van een order in de webshop, krijgt u automatisch bericht zodra uw order voor u klaar staat. In die automatische mail kunt u een agenda openen en een afspraak inplannen.

Omdat wij regelmatig onderweg zijn om bijvoorbeeld dieren op te halen of huiden naar de looierij te brengen, is er niet altijd iemand aanwezig. Maak daarom altijd vooraf een afspraak.

Onze openingstijden variëren per seizoen, kijk op bosenfauna.nl (onderaan homepage) voor de actuele openingstijden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »